BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

FifaNRG : Rules

1. General


Pentru a va inscrie in FifaNRG trebuie sa intrati pe forum si sa va inscrieti la sectiunea corespunzatoare . Unde vedeti posta :

- Nick
- Contact Name: Y!M ID

2. Sistem de joc

Campionatul va fi alcatuit in functie numarul de echipe inscrise in campionat ( ex Div A , Div B1 , Div B2 )

Se va organiza si o cupa in care vor participa toti jucatorii.

3. Comportamentul jucatorilor

Toti jucatorii sunt rugati sa se poarte civilizat cu ceilalti competitori si cu adminii site-ului. Trateaza-i pe ceilalti asa cum vrei sa fii tratat !

Spiritul jocului este unul de FAIR-PLAY. Nu va jigniti adversarul si jucati meciul pana la sfarsit . Nu lasati replay-ul si evitati tragerile de timp.

4. Contact

Jucatorii vor lua legatura intre ei prin Yahoo! Messenger.

Amanarea unui meci se va face cu acordul adversarului si se va raporta catre admini.

5. Raportarea rezultatului

Un jucator isi va putea sustine meciurile numai cu echipe de club. Nu este necesara disputarea tuturor meciurilor cu o anumita echipa. Daca in prima etapa jucatorul X a jucat cu Inter Milano, este liber ca in etapa a doua sa joace cu Real
Madrid.

 

In cazul intreruperii unui meci din cauza unei conexiuni slabe, se va tine cont de minutele jucate si de scorul inregistrat in acel moment. Spre exemplu un meci intrerupt in minutul 20, se va relua si se va juca pana in minutul 70, (in nici un caz nu se va proceda la pasarea mingii intre jucatori in primele 20 de minute). Dupa insumarea a 90 de minute scorul se va cumula si se va determina rezultatul final al partidei.

 

6. Forfait

Daca un jucator nu se prezinta la meci si nu informeaza in prealabil un admin sau nu posteaza pe forum la sectiunea corespunzatoare atunci acesta va pierde meciul cu 3-0.
Daca cei 2 jucatori nu se prezinta la meci si nu informeaza in prealabil un admin sau nu posteaza pe forum la sectiunea corespunzatoare atunci rezultatul va fi 0-0.

 

7. Setarile jocului

 
Half Length: 6 Min
Difficulty Level: world class
Game Speed: normal
Injuries: on
Offsides: on
Bookings: on

NU SE ACCEPTA PATCH-URI (divizia A sau altele de genu asta )

 8. ATENTIE

Este interzisa iesirea voita din joc prin apasarea tastelor ALT+TAB, tastei de windows sau orice alta actiune care intrerupe voit meciul.

Pentru bunul mers al unui joc , este recomandat sa inchideti toate programele care folosesc internetul. Respectiv , chat-uri , update-uri , etc. Este recomandat sa restartati calculatoarele inainte de a incepe jocul propriu-zis. ATENTIE la auto-update-uri.